IT Motorsport

Team ITM - 124

Team ITM on vuonna 2003 perustettu Endurance Racing tiimi. Voiton tavoittelemisen sijaan, tiimi toimii testipenkkinä uusia teknologioita testattaessa. Tiimin autona on alussa autona oli käytössä Volvo 242, jonka tekniset ratkaisut olivat innovatiivisia, mutta tulokset jättivät kipinän menestymisen tavoittelemiselle.

Menestys

Tiimin parhaat sijoitukset ennen vuotta 2006 olivat yleiskilpailun sijat 3 ja 4. Vuoden 2006 viimeisessä kilpailussa saavutettiin ensimmäinen yleiskilpailun voitto. Vuodelle 2007 silmällä pitäen on hankittu uusi aihio aikaan sai myös luokan vaihdon Salooniin.

Autot

Vuonna 2007 hankitun Suzuki GTI:n, kulutukseltaan pienen, mutta tehoiltaan hieman tavoitteista jälkeen jääneen auton jälkeen hankittiin Opel Kadet GTI. Opel on ollut hankintana varsin onnistunut, vaikka tehoiltaan se on uupunut vielä Bemarien tasosta. Pieninä välipalkintoina ovat saavutetut Kemoran 24 h:n toinen sija sekä kauden 2010 viimeisen kilpailun voitto Alastarossa. Sittemmin Kadetin tekniikka siirrettiin Astran kehikkoon.

Sponsorit

Tiimin rahoitus on pääasiassa pohjautunut oma-rahoitukseen. Tiimillä on kuitenkin ollut myös muutama tärkeä sponsori. Sponsorit ovat olleet Metsys, Sakrocap ja AgentIT.